JAG LOVAR OCH SVÄR...

... Att jag inte ska åka till Mexico under min vistelse i USA. (Om inte tillåtelse ges framöver) Ett vuxet och beyond moget beslut av mig, MOI. (Efter en viss påtryckning av mor och far.) Och vist har de rätt, jag kan ju se mardröms-senarion framför mig....

1. Jag blir ihjäl skjuten, bara för att!

2. En gammal tant kommer fram och vill ha hjälp med att bära sin väska över gränsen. Och jag kan ju inte säga nej, det ser så tungt ut! Och sen har hon ju en benprotes och bara ett öga, stackars, stackars gamla dam. -Men tji fick jag, där åkte jag på livstids fängelse för knarksmuggling! - I jävla Mexico också. De fängelserna är ju inte att leka med.

3. Efter en himla rolig och kanske till och med rätt glammig utekväll på bargatan, iförd endast ett par jeans-shorts, ett linne med bikinin under och ett par flipp-flopps, upptäcker jag till min för fasan att mitt PASS är borta. Puff. Väck. Gone. Lost. - Ja, det är ju sådant som händer mig.

4. Jag bestämmer mig för att ta mig ett kvällsdopp. Även att jag vet att jag absolut inte ska göra det, för det är farligt. Men det är ju så varmt och jag har dansat hela natten... och där kom det en liten undervattensström och jag försvinner....för alltid. Min kropp hittas aldrig. Ingen kropp, ingen begravning....

5. Jag blir stucken av en ett otäckt litet djur. och dör! - jag gillar verkligen inte otäcka små djur!


- som sagt. Ett moget beslut att skippa Mexico!
| | Kommentera |

visumet kommer om ca en vecka!

Jag och Pappa var på en roadtrip med destination Sthlm och ambassaden.
På vägen upp hälsade vi på en av mina kusiner, hans pappa och sedan min faster. Vi sov hos henne. Det var toppen och jag och faster A spelade gitarr ihop, hon hade ett jättebra häfte med lätta låter, där man bara behöver kunna tre-fyra ackord.  Hon visade mig lite olika dator program som jag fick prova för dysleksin, (som jag inte ens kan stava till).
Men det där med ambassaden är ju helt knäppt. Jag hade tid klockan 10:30 och kom dit fem minuter innan som det stod att man skulle. Klockan 12 blev jag uppropad och då tog det max 2 minuter sen... och som lite krydda på moset så var det snökaos hela vägen hem!
- men nu är jag ännu ett steg närmre och det känns så himla bra!!
Inför USA | | Kommentera |

äntligen

Nu är det bestämt, USA, Art och ett toppen Universitet!
- tack
Inför USA | | Kommentera |
Upp