Leighton M ♥

Inspo | | Kommentera |

Vardagslyx!

Nu är det verkligen sommar! En sån himla fin dag & jag lyxade till det med en lunch med min älskade far i solen på bryggan!!

Mrs. Beyond | | En kommentar |

Den där Emma!

Jag fyllde i den här listan i november 2010. Det är mycket som har hänt och mycket som har förändrats. Mycket av det jag ville då, har jag gjort/blivet de under de senaste 2,5 åren. Så här ser listan ut idag! 

Namn: Emma 
Bor i: om 10 dagar i mitt & Mattias egna hus i Jönköping
Civilstatus: Gift
Telefon: iPhone 4 & iPhone 4s.
Födelsedag: 31 december.

Stjärntecken: Stenbock 
Hårfärg: svart & lite rosa just nu! 
Ögonfärg: mörkbruna 
Familj: Mattias, min underbara man! Sen har jag ju även världens bästa mamma, pappa & storebror som jag avgudar!

Mina intressen: Jag är så pass ny på jobbet att jag utan att behöva känna mig dum kan påstå att jobbet är ett av mina intressen. I love it. Annars har mina intressen inte förändrats så mycket. Bjudningar, bjuda, middagar, drinkar och fest.  Allt som ger vardagen en guldkant! (: 
Sen har jag ju ett nytt stort interesse, som jag dock inte testat på så mycket men HUSET, trädgård, renovering & inreda! Ska bli såååå kul! 

Favoritmat: Kyckling. All kyckling, på tusen olika sätt... eller ostbågar! -fast Mattias säger att det inte är mat.

Favoritidrott: TRX är den nya absoluta favoriten just nu. Det är väl iofs ingen sport men där emot en väldigt bra och effektiv träningsform. Och sen har den ju universums bästa ledare också. Man blir så peppad!

Den bästa boken jag läst: Just nu är jag inne i en ljudboks-period. och för tillfället lyssna rjag på Harry Potter serien på Engelska. Men jag har kommit in i ett däckar-träsk. Carin Gerhardsen skriver däckare, en serie böcker om Hammarbypolisen som är riktigt bra. Finns typ 6 böcker tror jag, som hör ihop och är superbra!!! Rekomenderas starkt!

Husdjur: Inga alls! Nu när vi köpt hus och har en superstor tomt kan jag sakna Batman, han skulle verkligen älska tomten. Massa yta att skutta runt på. (Batman var vår kanin) Har varit väldigt inne på en hundvalp, men det har jag blivet lite avskräckt ifrån. Så vi kommer nog bli en såndär husdjurslös familj.

Min bästa vän: Julia. för hon var min maid of honor, min högra hand & systern jag aldrig fick. Sen har jag ju ett par andra riktigt fina, nära, underbara, vänner som förgyller mitt liv! 

Favoritsång: Just nu: Mirrors med Justin T. Den är liite uttjatad nu, men varje gång jag hör den blir jag så himla glad! (:

Favoritprogram på TV: Som fortfarande går: Heart of Dixie & Cougar Town kanske. Men all time favs är: One Tre hill, Gossip girl & The O.c
Jag tycker om: När solen skiner och det är låg pollenhalt. När jag får dricka rosé i solen & tänken på en walk in closet. 
Jag avskyr: När jag vet att det kommer en överaskning men jag vet inte exakt vad det är.
Favoritprinsessa: Den lilla sjöjungfrun, tänk att få simma med delfiner varje dag. Eller Prinsessan Jasmine, för hon har svart långt hår och är den Disney sessan som är mest likt mig. Haha!
Jag vill bli: Just nu vill jag inte bli något annat än den och det jag är. Stanna upp, njuat av NU:et & leva för stunden!
Favoritfilm: Fast 5, the notebook

Om 10 år är jag: egen företagare på minst 40%, mamma och väldigt lycklig!
Jag skulle helst vilja bo: I mitt & Mattias nyinköpta hus vid Bäckalyckan/Stadsparken i Jönköping!
Mest i hela världen önskar jag mig: Världs fred. -Så klart! Det finns så mycket jag önskar mig, både ytliga saker men sen även lycka, kärlek, min familj gott.  

Jag skulle helst hamna på en öde Ö tillsammans med:
 Harry Potter. Han skulle kunna trolla oss där i från hur lätt som hälst!!
Jag vill träffa: Min farfar och min morfar -igen!
I högklackat går jag: När jag är ute o ränner om nätterna. På sommarhalvåret så ofta jag kan! (Är superkort)

CD:n jag aldrig kommer sluta lyssna på: Good Charlotte. Spelar ingen roll hur gammal jag än är. Det där en BRA musik!
Favoritglass: Ben & Jerry’s - Peanut butter cup. 
Min favoritdag: 31 december. Ja bara älskar att fylla år!!

Favorit ordspråk:  "Följ ditt hjärta" & "Det finns en mening med allt"

 

 

Mrs. Beyond | | Kommentera |
Upp