Grus i ögonen

I dag är et en sån där dag då det verkligen suger att ha pollen-allergi. Du vet att så fort man blinkar känns det som man har grus i ögonen och allt ljus känns som knivar. Det är nästan så att jag ösnkar det kunde regna lite. Eller faktiskt ganska mycket. 
 
Men inte i dag för i dag är det Valborg och jag har unnat mig en halvdag så jag slutade nu vid halv ett. Nu blir det hem och fixa inför festen i kväll. Åh vad vi ska fira!!
 
 
Suttit kännet mig ganska tuff på kontoret. Nersläkt rum, så lite ljus på skärmen de vara går, markiserna nere och solglasögon!Mrs. Beyond | | Kommentera |

Hejdå badrum!


Nu är verkligen allt utrivet. Toalettstol, handfat, badkar, väggar, tak och golv! Wow det blev verkligen så himla mycket större och vi är verkligen så himla taggade på att få detta klart! 

I morgon kommer badhuset hit och mäter och räknar och nästa vecka kommer  elektrikern. Det händer verkligen grejer nu! Så spännande och roligt. 

Även hittat fördelen med att bara ha dusch och badrum på nerevåningen. Trappan, de blir nämligen lite spring där, vardagsmotion och gratis ben/rump-träning. Hahaha! #positivttänkande 

Badrum | | Kommentera |

Tre saker jag vill göra någon gång i livet!

 
1. Åka på Coachella.
Det känns som festival har fått en ny betydelse. Det är inte längre sova i tält, rulla runt i lera och vara konstant berusad på hultfred jag tänker på när jag hör ordet. Utan det är upptappningen av det, som summerburst, Tomorrowland och Coachella. Det är hotell och snygga outfits, grym musik och solsken. Någon gång i livet vill jag definitivt åka till Usa och gå på Coachella.
 
2. Köpa & Sälja Aktier.
Jag vill bli så där grymt jävla bra på det. Spara ihop pengar, våga sattsa. Tänk att kunna ha de som en liten "sioverksamhet" ett litet extra klirr i kassan. Något som betalar semestrar eller som gör att man kan unna sig något extra fint. (Blir du stolt över mig nu pappa?)
 
3. Bygga en pool.
Även om jag försöker släppa det så kommer jag alltid tillbaks till det. I allafall varje vår, sommar och sensommar. Jag vet att vi bor i Sverige och att väldigt många resonerar att det är för mycket pengar och för få bad-dagar. Men jag ger mig fan inte. Pool hemma är verkligen det ultimata och sysselsätter för alla så fort det är lite varmt.
Jag badar i havet så fort det är sol och över 17 grader i vattnet så jag är inte så kräsen. Sen vill jag ha saltvatten i min pool. Det bästa av allt är nog att jag börjar få med Mattias på det här med. - Äntligen! Dock kommer de inte ske denna sommaren, inte nästa häller. Och kan nästan med säkerhet säga inte den sommaren efter de heller. Men någong gång!!! Kanske något jag ska spara ihop till med hjälp av smarta aktier!
 
 
Mrs. Beyond | | Kommentera |
Upp