Sova i någon annans sovrum?

Vårt somrum är nog det finaste rummet i huset just nu! Det är helt klart och precis så som vi ville ha det. Ljust och harmoniskt med dörr ut till altanen/balkongen. Färgerna går i vitt, vitt, vitt och ljusgrått. Love it. Men i kväll så snubblade jag på de bilderna jag tog i huset samma dag som vi fick nycklarna.

Jag hade nästan glömt bort att sovrummet var nog antagligen det otäckaste rummet i huset innan. Okay  att Payton i Oth kan "pull off a red bedroom" utan att det är creapy. Men hon är nog också den enda. Hon existerar ju inte heller på riktigt utan är en rollfigur...  Så tänk vad nytt golv, nytt tak, färg och inredning kan göra! 

Tänkt att det var någon som sov i detta rummet innan oss. Som kallade detta för SITT sovrum. Det känns så himla fel eftersom det är VÅRT sovrum och ingen annans. Att de finns/fanns någon annan som levde i detta huset. Gick på de här golven. Förvarade sina saker i de här rummen. Satt på en soffa och kollade teve i vårt vardagsrum. Stod på balkongen och kollade på utsikten. Klippte vårt gräs. Levde sitt liv i detta huset. I vårt hus. Samma hus som vi lever vårt liv i. Det känns verkligen väldigt mysko.. 

   
 
Sovrum | |
Upp