D-vitamin & vardagsmotion!


Äntligen en härlig promenad i solen! Vi jade inga direkta planer för dagen så vi tog sovmorgon till nio, sen gosade vi kvar i sängen en bra stund innan vi klädde på oss och åkte till Vättersnäs. Solen sken så vi passade på att gå en lång härlig promenad och jag sög i mig så mycket sol och D-vitamin som jag bara kunde. (Både jag och Leon äter det i droppform annars) 

Pappa (Leons morfar) håller på att träna upp sitt knä efter en operation så vi lunkade på i lite lagom takt och det var så mysigt! Jag har laddat ner en app som heter breeze som automatisk räknar ut hur mycket jag rör mig och som sätter upp mål för mig hur mycket jag bör röra på mig varje dag. Den uppdaterar mig och berättar hur det går för mig och skickar små pepp-meddelande och motiverar mig till att få vardagsmotionen! Den tar alltså inte bara med promenader utan även när jag rör mig hemma eller på jobbet. En jättebra app för att hålla koll så man får tillräckligt mycket vardagsmotion tycker jag! 
Mrs. Beyond, Träning & Hälsa | | Kommentera |

En ny vecka!

Ush jag är lite besviken på mig själv. Jag hinner inte riktigt med allt jag vill på en vecka. Det som blivet lidande denna veckan är träningen. Jag peppade mig själv till att köra två pass i veckan hela december. Men lyckades bara få till ett ynka litet pass. På den fronten känner jag mig lite misslyckad men får försöka glädja mig åt de sex långpromenaderna som jag ändå gått! 

Men i morgon är det en ny vecka och det innebär nya tag. Jag siktar på minst lika många promenader och tre tabata pass för att kompensera för denna veckan. Jag har även köpt hem massa frukt och grönt som jag tänkte detoxa mig själv med och göra massa jouse i min råsaftcentrifug. Jaa nu känner jag mig peppad igen. Heja heja mig!!! Träning & Hälsa | | Kommentera |

En liten update


Hejsan på er!

Det var någon dag sen vi kilade in här nu, det blir lätt så när man har en liten Leon. Men i torsdag hade vi ett supermysigt glöggmys med Mattias familj. De har inga direkta jultraditioner så vi tog saken i egna händer och hoppas på att detta kan bli en! :)  Typiskt nog glömde jag bort att ta bilder, hade lagt fram kameran och allt men set försvann bland tomtegröt, julskinka, pepparkakor och glögg!

I fredags var det jobb och kvällen innehöll idolmys bara vi tre. Jag har hejat på Mollie sen hennes audition, men jag tycker Lisa var en värdig vinnare! 

I dag har vi varit på torget, fikat hos mormor Marianne, pysslat med dopinbjudningar och nu är Erik här och gosar med Leon innan vi alla ska bege oss till Vättersnäs för lunch! 

Hoppas ni alla har en fin helg! 

Mrs. Beyond | | Kommentera |
Upp