Lata dagar

Det är verkligen härliga dagar vi har här på kusten. Vi badar och solar - fiskar och äter gott.

Vi åker båt ut till öar och nu har vi fått åka till öar som både har sandstrand och klippor man kan fiska från för att göra alla från 9 månader till 29 år nöjda och glada!

Vilket i sin tur har lett till en hel del vandring och klippklättring för oss lite äldre - för att hitta de bästa fiskestället där man även kan hoppa från klipporna ut i vattnet. Det är under dessa stunder jag för första gången märker att jag faktiskt är gravid och i vecka 30. Det är fasen inte smidigt för jag är inte lika smidig som innan. Magen blir lite i vägen när man klättrar och det är tungt..   . Men jag känner ändå att det någonstans är okay att jag inte kan ha samma tempo som de icke-gravida. 

men jag har det så bra ändå. I stället fick det en eftermiddag bli bad från båten och sedan låg jag där på däck och läste och slumrade till lite! Lite anpassad gravid-aktivitet som passade utmärkt! :) 

I dag har vi metat makrill och utdelningen var riktigt bra. Jag måste dock skryta lite med att jag fick både den första och sedan även den största fisken. Och när det blev för varmt hoppade vi i havet! :) Resor & Solsken | | Kommentera |

Västkusten!Båt, fiske, sol och saltvatten är nog bland det bästa som finns! Började dagen med ett fyspass sedan kom småkusinerna från Helsingborg och vi hade sedan en heldag på havet. 

När till och med Mattias tycker det är varmt och skönt i vattnet och ligger i och simmar en stud - ja då är de jäkligt varmt!!! 

Resor & Solsken | Fjällbacka, Fjällbacka västkusten | | Kommentera |

Semester är allt bra fint!!

Det har varit riktig dålig uppdatering här. Vi har helt enkelt haft fullt upp med att ha semester!! Fantastisk helg i Johans sommarstuga med grillning - båtturer - och fiske! 

Underbara dagar i skummeslöv hos min moster och morbror och alla kusiner som var där. Strålande sol varje dag och vi har spenderat förmiddagarna på stranden och badat i havet. Det har verkligen varit så himla roligt och mysigt. 

Passade på att svänga förbi Ullared påvägen hem och köpa massa saker till kristallen. 1,5 timmar där inne och endast på babyavdelningen. Bilen blev fullastad. Nu har han massa fina saker! 

O nu har vi landat hemma i stan igen för MVC-besök och lite jobb innan vi beger oss till Fjällbacka. 

Fick även besök och nattgäster i form av en kusin Anton men vän som var ute och åkte motorcykel. Himla trevligt - känns som vi träffas alldeles för lite. Sådana överraskningar gillar vi! :) 
Resor & Solsken | | Kommentera |
Upp