Fyra veckor!


I dag fyller Leon fyra veckor & han har med sina fyra centimeter som han vuxit sen han föddes nu vuxit ur sina supersmå och söta turkosa pyjamaser! Dessa var bland det första plagg som jag köpte till honom när han låg i magen. Ett tre-pack pyjamaser, världens sötaste med små fötter på. Det är lite sorgligt att han aldrig mer kommer kunna ha på sig dem! 

I stället fick han ta på sig en pyjamas han fått från sin farmor, även den turkos och supersöt, dock utan fötter och stor som ett tält! Hahahah ser lite roligt ut :) Men kommer nog passa bättre om en månad eller två! 
Leon | | En kommentar |

Det bästa av alla världar!

Nu har vi äntligen bestämt oss vilka vi ska fråga och be vara Leons gudföräldrar.
 
Vi har tänkt och funderat och vridit och vänt. Vi ställde oss frågan; vilken roll vill vi att Leons gudföräldrar ska ha? och svaret blev:
 
Några som finns där för honom, en extra vuxen som han litar på, en förebild och någon att se upp till. Någon som alltid kommer att finnas och vara närvarande i hans liv, någon som Leon kommer känna väldigt väl och som kommer att känna Leon lika bra. En vuxen-bästis och extra förälder.
 
Skulle olykan vara framme, och jag och Mattias inte får se Leon växa upp är det också viktigt för oss att han kommer till ett stabilt och bra hem med "föräldrar" som kommer att älska honom gränslöst och ge honom en trygg och bra uppväxt. 
 
Valet var egentligen superlätt. Det har alltid varit givet och nu när vi bestämt oss för att ge Leon det bästa av alla världar med FYRA gudföräldrar/faddrar! Kan kungafamiljen göra det så kan väl vi också! Åh jag känner mig så himla nöjd och glad över detta. 
 
Nu blir det att planera dop.
Mrs. Beyond | | En kommentar |

Mommy gotta work


Ganska oplanerat och lite snabbt bestämdes det att jag skulle ner till värnamo och jobba lite i kväll. Som tur var va mamma snäll och följde med så jag slapp köra själv i mörkret. Hade garanterat somnat vid ratten. 

Matade bebisen och lämnade över honom till Mattias vid 19, sedan styrde vi neråt och var hemma igen klockan 22. Det var betydligt "jobbigare" denna gången och de berodde på att han var vaken när jag gick. Jag missade ju vakentid med honom, men jag pussade honom hejdå ganska snabbt och försökte att inte tänka på det. När Mattias smsade att han hade somnat kändes de bättre. 

Nu är jag hemma, avsminkad, nerbäddad och helt slut! God natt!! 
Mrs. Beyond | | Kommentera |
Upp