Bebis på ingång! -hoppas vi!

I natt sov jag riktigt bra. Vaknade och kände mig nästan inte gravid, magen har ju banneme sjunkit ner lite! Åker till jobbet - går med tunga steg upp för trappan, det känns väldigt tungt.

Kvart över åtta går vattnet! Jag är ändå ganska lugn och lämnar över lite arbete till Sandra, en deadline hon måste fixa. Ringer till förlossningen, till Mattias och till Andreas, min chef för att säga att jag åker hem igen.

Vi får en tid klockan 10 och jag och Mattias möts upp hemma så jag kan duscha av mig och hämta väskan ifall att. Jag är fortfarande lugn men Mattias börjar bli lite nervös. Men eftersom jag inte har de minsta ont så känns det inte på riktigt!

Vi kommer till sjukhuset och de konstaterar att vattnet har gått, bebisen Hjärtljud ser bra ut men värkarna har inte börjat. Inte ens pyttelite. Så vi får åka hem igen - nu bara väntar vi! suck...

Blir nog att snöra på mig löparskona och gå ut och gå lite upp och ner för backarna i Stadsparken för detta är vääääldigt långtråkigt och ganska psykisk påfrestande. Vänta på smärta, jag vill ju att den ska komma nu, men jag vill ju inte ha ont! 

Precis innan vi åkte till sjukhuset...
Jag är Gravid! | |
Upp