Packa BB-Väskan

Nu när vi var i Stockholm över helgen så packade vi en liten bebisväska, just in case. Den innehöll några pyamaser med fötter, en boddy, ett par byxor, två par strumpor, filt, gossedjur och nappar som vist var för lite större barn.  Det var inte med jätte mycket baktanke den väskan packades eftersom jag var väldigt säker på att bebisen inte skulle få för sig att komma när vi var där uppe. 
 
Men nu i dag är det bara en vecka kvar tills tisdagen den 7 oktober då liten är beräknad. Så jag kanske borde ta att fundera lite på det där med att packa en riktig BB-Väska. Men vad 17 ska man ha med sig?!! Så här blev det: Ni som kan & vet. Har jag glömt något?!
 
Till bebis:
- Två pyjamaser med fötter.
- Tre bodys
- Två par mini-strumpor
- Två par byxor
- Gossedjur
- Bebisfilt
- Åka hem outfit
- Nappar
- New Born- blöjor (måste köpa) 
 
Till mig:
- Underkläder & AmningsBH
- Pyjamas
- Nessesär som innehåller: schampo, balsam, duschkräm, hudlotion och hårolja. Ansiktskräm, lipsyl, liten sminkväska med bara de nödvändigaste, tandborste och tandkräm. 
- Mysdress (dock inte packad för jag ska köpa den i morgon) 
- Mjukistofflor
 
till oss: 
- IPad och laddare
- mobilladdare
- kamera 
- farkle, ett tärningsspel!
Har även skapat en spellista för förlossningen på Spotify. Det är konstigt nog väldigt mycket svenska låtar och bara TVÅ Avicii-låtar. Hahah, men jag är nöjd och nu lyssnar jag på den lite varje dag och tänker positiva tankar, andas och övar på att slappna av! 
 
 
 
 
Jag är Gravid! | BB-väska | |
#1 - - Sandy Bergström:

Tycker du ser ut att ha fått med det mesta, kanske tom rätt mycket bebiskläder - men jag vet, det är sjukt svårt att välja! ;) Kan rekommendera kräm för såriga bröstvårtor ifall du hade tänkt amma. :)
Något att tugga på och fylla på energin under tiden kan också vara skönt att ha med.

Svar: Åh tack för tipset! Det ska jag skriva upp på inköpslistan på en gång. Får bli en tripp till apoteket i eftermiddag. (:
Emma Beyond

Upp