En Pause

Nu tar tyvärr den här bloggen en lite pause.
 
på återseende! 
 
 
Mrs. Beyond | | Kommentera |

T E A M-work

 
Vilket teamwork vi har haft i dag. 
 
Det är helt fantastiskt vad man klarar av på en dag när man har underbara människor runt omkring sig. På morgonen kom pappa upp och hjälpte Mattias att måla hallen och jag & Mamma hade bestämmt träff på a6 vid öppning för att handla grejer så vi kunde göra klart Leons rum. Han har ju fått så galet mycket saker och den lilla glossboxen vi hade hans leksaker i förr bokstavligt talat svämade över och lite till. Vi fixade även till hallen på ovanvåningen så vi har bättre förvaringar eftersom vi numera är tre personer som har ytterkläder.
 
Undertiden allt detta hände gick Fanny & Emil en promenad med Leon som somnade ganska snabbt. De kom tillbaks efter drygt en timma och lillen fick fortsätta att sova på balkongen medan jag började montera möbler och mamma hade varit i Vättersnäs och hämtat maten de hade tänkt och laga och började laga hos oss i stället så vi alla fick mat. Kan man inte gå bort på söndagslunch så kommer söndagslunchen till oss. Matlagning och disk ingick. L Y X I G T!
 
Vi fick väldigt mycket gjort även att Leon vaknade och ville vara med och se vad vi stökade och fixade med. Huset blev på något märkligt sett städat utan att jag lyfte många fingrar eftersom jag hade fullt upp med att ha Leon och montera möbler. (Tack världen bästa mamma) Men vi höll verkligen på hela dagen, från elva på morgonen till sju på kvällen. Men nu sitter vi här i vårt rena hem, där vi ännu en gång kommit i ordning ytterligare lite till, och känner oss riktigt nöjda. & trötta!!!
 
 
 
Babyrum, Hallen | | En kommentar |

Viktnedgång & Bröllopsbestyr

 
I dag är det lördag & för oss betyder lördagar två saker. Vägning & Äta vad vi vill. 
 
Vägningen i dag gick precis lika bra som sist. Positiv som tusan -0,9kg från förra veckan så sammanlagt har jag på två veckor gått ner 2,1kg vilket jag är väldigt nöjd med. Jag använder mig av appen Lifesum för att hålla kolla på kalorierna, få peppning och för att få ett hum om vilken typ av mat som är bra att äta (blir grön) och vad jag ska undvika (blir röd i appen). Det är även där jag ser hur jag sakta men säkert närmar mig mitt mål och just nu kommer jag att nå mitt mål om 10 veckor om jag forsätter som jag gjort hittils med kost & träning. 10 veckor är ju ändå väldigt kort tid. Om tio veckor är vi i slutet på mars och jag hade tänkt att hålla på med detta fram tills mitten på Maj, så det känns ju kanon!
 
Annars har dagen bestått av ett riktigt fixande och donande här hemma. Vi håller på att fixa klart i Leons rum, byta ut lite möbler i hallen och även måla hallen på nerevåningen vit. (Den mossgröna vävtapeten är ju inte allt för het) Medan Mattias började måla begav jag och Leon oss till Ella & Astrid för bröllopsbestyr. Vi har kommit ganska långt i vårt fix inför den stundande dagen och det är bra att vi ändå är ute i relativt god tid. 
 
Det kommer nog inte dröja länge fören Leon & Astrid kommer att ha rikigt kul ihop. Man märker redan nu att Leon tycker det är spännande att titta på när Astrid leker och spänningen verkar vara ganska ömsesidig. (: De söta små busisarna.
 
 
Småbarnslivet, Träning & Hälsa | | Kommentera |
Upp