T E A M-work

 
Vilket teamwork vi har haft i dag. 
 
Det är helt fantastiskt vad man klarar av på en dag när man har underbara människor runt omkring sig. På morgonen kom pappa upp och hjälpte Mattias att måla hallen och jag & Mamma hade bestämmt träff på a6 vid öppning för att handla grejer så vi kunde göra klart Leons rum. Han har ju fått så galet mycket saker och den lilla glossboxen vi hade hans leksaker i förr bokstavligt talat svämade över och lite till. Vi fixade även till hallen på ovanvåningen så vi har bättre förvaringar eftersom vi numera är tre personer som har ytterkläder.
 
Undertiden allt detta hände gick Fanny & Emil en promenad med Leon som somnade ganska snabbt. De kom tillbaks efter drygt en timma och lillen fick fortsätta att sova på balkongen medan jag började montera möbler och mamma hade varit i Vättersnäs och hämtat maten de hade tänkt och laga och började laga hos oss i stället så vi alla fick mat. Kan man inte gå bort på söndagslunch så kommer söndagslunchen till oss. Matlagning och disk ingick. L Y X I G T!
 
Vi fick väldigt mycket gjort även att Leon vaknade och ville vara med och se vad vi stökade och fixade med. Huset blev på något märkligt sett städat utan att jag lyfte många fingrar eftersom jag hade fullt upp med att ha Leon och montera möbler. (Tack världen bästa mamma) Men vi höll verkligen på hela dagen, från elva på morgonen till sju på kvällen. Men nu sitter vi här i vårt rena hem, där vi ännu en gång kommit i ordning ytterligare lite till, och känner oss riktigt nöjda. & trötta!!!
 
 
 
Babyrum, Hallen | |
#1 - - Linda:

Hej Emma!

Ett stort grattis till dig och din son som kammat hem priset i lucka 4! http://lindablom.se/2016/december/lindas-julkalender-2016-lucka-4.html

Vänligen ta kontakt med mig via mail så vi kan lösa det med ditt pris : )

God Jul!
Kram Linda

Upp