Det är bra nu!


Jag har verkligen kommit till en punkt där jag själv känner att jag kan fokusera på det som är viktigt, vara positiv och verkligen älska mitt liv! 

Veckan började pissigt, men sen i torsdags bestämde vi oss för att nu får det fan vara nog. Vi kan inte låta andra människor förstöra vår vardag och kasta taggtrådar på oss. Det funkar inte längre, så från och med då får andras problem vara just andras problem och inte våra!! Och vad kul vi har haft det varje sekund skulle jag säga. Det var som livet tryckte på en PÅ-knapp och jag har njutit som bara den! 

Som grädde på moset fyllde Ola 30 bast och det firades på en kul kväll på Tegel. Jag hade verkligen så kul, träffade folk som vi inte sett på länge och ja, det var verkligen en KUL kväll! (Sen blir allt så hysteriskt kul efter tre glas vin att jag nästan kissar på mig) 

Leon var hos sin mormor och morfar, nattningen hade gått jättebra vilket känns skönt för oss. Det var första gången någon annan än jag och Mattias nattade honom. Vi hämtade honom på natten sen och det gick också bra, han sov och sov och vakande inte fören 06:20 i dag på morgonen! 

Glammigt & Festligt | | En kommentar |

Välkomna hem till oss!

 
I dag på morgonen när jag sprang runt och fixade i ordning mig och plockade ihop allt jag behövde för en dag på kontoret hör jag Mattias ropa "Ääääälskling" med gullig och len röst och liksom så där utdraget att man förstår att det är något han vill som jag absolut inte kommer vilja: Konversationen följde:
 
Jag: JA? (lite stressad)
 
Mattias: Skulle det vara okay om jag sätter upp en plansh på Zlatan i vårt sovrum?
(Redan här tycker jag att konverastionen inte behövde fortsätta för dumma frågor förtjänar inte alltid ett svar)
 
Jag: Nej, verkligen inte!
 
Mattias: Men det är ju med en Volvo också.
(som om att det skulle göra någon skillnad. hahaha)
 
Jag: Jaha, ja men då så. Är det Zlatan och en Volvo då är de ju skillnad i positiv bemärkelse. Det är klart du ska sätta upp sådana posters i vårt sovrum. Ta bort våra bröllopsfoton vettja och sätt Zlatan bilder där i stället. Som ett litet Zlatan-altare så kan han kika ner på oss när vi ligger och sover. M-Y-S-I-G-T älskling, B-R-A idé.
 
Så välkomna hem till oss - om Mattias hade fått bestämma! (Men det får han inte & det är ju en himla tur det. hahahahah)
 
 
 
Mrs. Beyond, Sovrum | sovrumsinspo, volvo, zlatan | | Kommentera |

En av de bästa dagarna!

Det har verkligen varit en dag med så mycket känslor. Glada, positiva, roliga, något frustrerande, knäppa känslor i så positiv anda. Men det viktigast av allt denna dag:
 
Basketproffs!
 
Jag har ju ALLTID varit kort, en liten pygmé på 156 ungefär. (Ja det hade ju i och för sig varit jättekonstigt om jag under en period varit lång typ 172 men sen krympte jag- otur. Haha) Kortis liksom, och även om jag i bland vill få det allt låta som om att jag lidit extrem mycket över mina väldigt få centimetrar så är sanningen den att det har jag inte. De hände väl kanske i tonåren att jag fick för mig någon gång att jag skulle åka till Kina och göra en benförlängning då jag varit på konsert och inte sett ett piss. Men det blev aldrig någon sådan, det var nog ilska som den drama queen jag var i några dagar sen hittade jag något annat jag skulle fixa i stället. I allafall, att vara tjej och kort är inte lika jobbigt som att vara kille och väldigt kort. Nu har jag ju aldrig varit kille men jag skulle kunna tänka mig det i allafall och det är något jag oroat mig lite för gällande Leon. Med mina kortis-gener tillsammans med Mattias som visserligen är lång men hans mamma är lika kort som jag, tänk så får han koris-gener från både mig och Mattias som antagligen bär på genen även om han blev lång. Det skulle ju kunna innebära att Leon skulle kunna bli typ två äpplen hög. En liten smurf helt enkelt - inte så kul! 
 
Han har sedan han föddes legat på -1 kurvan i både längd, vikt och huvudomfång. M-kurvan skulle man kunna kalla för 0 vilket är medel för en svensk bebis. Att han skulle ligga på -1 var helt väntat om man ser till den lilla uträkningen man gör när man kombinerar mig och Mattias och våra längder. 
 
Men nu till saken, i dag var vi på BVC och Leon tog ett rejält skutt på längdkurvan och hoppade upp på M-kurvan för en 6 månaders bebis. (han blir ju 6 månader nästa fredag) Han är nu mera 67cm lång. Både jag och BVC-sköterskan blev förvånade och var tvugna att mäta om för att se att de verkligen stämde, och det gjorde det. Jag är verkligen helt lyrisk, min bebis, JAG har en son som är lång!! - Eller i allafall inte kort. Det är så himla häftigt, jag har surfat omkring på en lyckovåg hela dagen, stannat upp gjort en liten glädjedans och sedan surfat vidare!! 
 
Detta firade jag med att bestämma att Leon nu ska bli basketproffs. Så himla kul, det finns ju dock inga pengar att hämta hem i den sporten här i Sverige så vi kommer säkert få flytta till USA när han inte kan utvecklas mer här hemma. Sen kommer han spela i något stort lag i NBA och vi kommer sitta längst fram på varje match och heja på. "Vi har simmat över havet för att se de bästa laget, heja heja heja!" 
 
Leon firade också i dag, genom att spexa och leka cirkusapa hemma hos sin mormor och morfar! 
 
Så himla häftigt. Mattias är precis lika upprymd och euforisk som jag. PRECIS lika!! :) Vilken bra dag alltså. Med på topp fem bästa dagara i mitt liv!
 
Listan:
1. 3 oktober 2014 Leon föddes
2. 11 augusti 2012 Vi gifte oss
3. 31 december 2013 Sjukt kul nyår/födelsedag med bra fest 
4. 26 mars 2015 (i dag)
5. 23 mars tror jag det var 2006 tog jag körkort efter ett jäkla kämpande. Vilken lättnad och vilken frihet. 
 
 
 
Leon, Mrs. Beyond | basketproffs Mkurva glädjevågor | | En kommentar |
Upp