Första advent!!


Och så kom startskottet på julen! Som vi har längtat och precis som alla andra första advent i mitt liv firades även denna i i Vättersnäs hos min moster och morbror. En väldigt fin och mysig tradition jag hoppas kommer leva läääääänge! Vi dricker glögg, äter pepparkakor, tomtedgröt och julskinkemacka!! Innan firandet så har vi fixat med veckans lista. En punkt som inte var med var att frosta ur frysen vilket jag fick göra lite i panik i går. Vi har nämligen beställt en låda nötkött tillsammans med Mattias föräldrar och de hade varit och hämtat den så nu har vi frysen full med kött. Ska bil riktigt kul och spännande att tillaga de olika bitarna. och perfekt att få frysen frostad för de behövdes verkligen göras! 

Mrs. Beyond | | Kommentera |

Finns inget dåligt väder...


... Men jag är nog berädd att säga emot. I dag har det varit riktigt pissväder, utan kids hade jag inte varit ute i dag. Men med en liten Leon här hemma är det bara att bita ihop och gå ut. Vist jag erkänner, det var lite små kul att stanna vid varje vattenpöl för att visa Leon hur man skulle hoppa i dem!! Haha!

Dock kunde jag inte ha min fina stutterheim-regnkappa för den kan jag inte längre knäppa. Så himla oturligt.Småbarnslivet | | Kommentera |

Vecka 23..

... Och lite till, tiden går så snabbt och dagarna bara flyger förbi att jag tappar räkningen!

Det beror garanterat på att jag har en liten att ta hand om. Då går tiden fort, i bland för fort. Förra graviditeten gick sååå långsam medan denna går galet snabb. Testade att ta på mig mina vanliga jeans och det gick alldeles utmärkt bra. Sitter inte ens oskönt vilket är så konstigt eftersom jag inte trodde att jag skulle få upp dem över anklarna typ. I mitt huvud är jag nämligen helt enormt gigantisk och osmidig, men det är ju bara för jag jämför med förra graviditeten.

Vi letar pojknamn för fullt som vi kan ha som back up i fall det skulle visa sig vara en pojk. Det går mindre bra. Vi har absolut inget!!!! Där emot har vi skalat ner flicknamnen till två som vi väljer mellan, mitt första och Mattias andra. Vi har egentligen samma första med Mattias har hittat en ologisk anledning till att inte använda det så då får vi ta Mattias andraval. Vilket jag ändå känner är ett helt okay namn. Gravid med Syskonet! | | Kommentera |
Upp