Leons rum!

 
Vi fick ju ett ryck och började fixa och greja i Leons rum i förrgår. Det var ju inte så barnvänligt när hyllan stod upp och inte satt fast i väggen, samt att han inte hade några av sina roliga leksaker där inne för allt har varit i vardagsrummet vilket gjort att vi nästan aldrig spenderar någon tid där inne. Men nu åkte hylla ner på golvet och blev lång och inte lika farlig och alla hans leksaker åkte in på hans rum.
 
Jag är dock lite klyven på vilken sida jag ska ha den lilla leksaksspisen. Först hade jag den till vänster som den översta bilden. Men sen kom jag på att det kanske skulle öppna upp mer om jag bytte plats på dem eftersom dörren är till höger. Så ser det ut nu, som den nedersta bilden, men jag kanske ångrar mig och tycker att det var en mysig liten kökshörna när den stod till vänster om hyllan.
 
Han ska få en ny garding, en kappa i stället, så det inte hänger ner = inget att dra i. Men det tillsammans med tavlor och tavellist att ställa lite böcker på får bli efter jul! Både jag och Leon älskar rummet nu, favoriten är alla böcker som han faktiskt når och gärna går och hämtar. Han bläddrar i dem själv och ibland vill han krypa upp i soffan med mig och då får vi läser en bok eller två tillsammans! Världens mysigaste stund!!!
 Babyrum | |
Upp