Frittfall under tystnad.

Man märker lätt på mig när det är ett bakslag eller som förra veckan; Ett fritt fall neråt. Då är jag väldigt osocial och tyst.


I dag var det sista gången hos psykologen för det här året. Nästa vecka har vi ett telefonmöte.

Vi gick tillbaks lite i tiden, såg framstegen och jag blir imponerad av mig själv när jag inser hur lång jag faktiskt har kommit.

Att acceptera att jag mådde dåligt tog ett tag. Men även att aceceptera att livet måste se och byggas lite annorlunda mot innan, tog med ett tag. Men efter förra veckans bakslag har jag landat lite i just det. 

Vissa saker funkar inte, vissa saker funkar hur bra som helst och jag har en massa både mentala och fysiska övningar jag måste ta till för att vardagen ska fungera som innan. Det är bara att inse att just nu är det så, det finns inga genvägar och jag måste traska på den här snåriga stigen. Alla övningar kan jag i bland känna är jobbiga, tidskrävande och jag blir irriterad över att jag inte bara kan vara som innan. -då har jag struntat i dem. De har funkat några dagar men sedan har jag fallit.

Men för varje gång jag fallit, har jag alltid reste mig upp igen! Fått förståelse för hur jag fungerar och lärt mig något. 

Jag har förresten sytt klart mitt lapptäcke. Det var en fantastisk wow-känsla. Ett projekt som jag fullföljde, jag gav inte upp!! 

Det är inte perfekt gjort eller ser perfekt ut, det är hemmagjort, gjort av mig och Varamon och för mig är det Beyond perfekt!!

Mrs. Beyond | | Kommentera |

När Leon får välja själv!

När Leon får välja kläder själv, ja då blir det 8 av 10 gånger skjorta. Precis som hans morfar. "Morfar skjorta me"

De andra gångerna så blir det:
1. Lager på lager med massa omatchande kläder.
2. Nakenfis! (Ett ord han lärt sig säga och använder sig av så fort han eller Philip är nakna; nakenfiiiisen LeLo är)

Leon | | Kommentera |

Hur gör ni andra?!

Till er andra småbarnsföräldrar;

Hur gör ni med era små och deras sömn? Vår Philip vaknar alltid 05:14 som på beställning. Han somnar dock lite olika tider på kvällen, mellan 6-7:30. Men vaknar ALLTID 05:14.

Hur får jag honom att sova liiite längre på morgonen egentligen??

Leon vaknar mellan 06:30-07:00. Det är en helt perfekt tid tycker jag och inte helt omänsklig tid att gå upp på när det är helg. Om Philip kunde sova till 06 i allafall så skulle det vara helt underbart!!

Morgonens två pyjamaskillar!
Småbarnslivet | | En kommentar |
Upp