Dream Team!Vi två är ett fantastiskt bra team. Både på morgonen när vi ska till förskolan, på eftermiddagen när vi busar, på kvällen när det är nattning och speciellt på nätterna när vi ska sova. Vilket vi verkligen gör. Fick gå in och bädda ner honom en gång vid fyra, men jag vaknade av att jag hörde att han låg och sjöng mitt i natten, lille katt så klart. Men efter en stund måst han somnat om, det gjorde i allafall jag. Sen vaknade han inte förens kvart i sju när jag tände lampan i hallen och då med ett leende på läpparna.  Min lilla solstråle!

Leon, Småbarnslivet | | Kommentera |

Hipp hipp hurra hurra!!


I dag är det verkligen ingen vanlig dag, för i dag fyller världens bästa mamma och mormor 60 år! 

Jag kompade ut en timma och hämtade Leon på förskolan strax efter två för att sedan plocka upp gammelmormor Marianne och åka till Vättersnäs på tårtkalas. Bara för att det var en väldigt speciell dag i dag fick även Leon smaka på lite grädde vilket han tyckte var kanongott!

Min gravidhjärnan glömde ju så klart blöjor till Leon och nummer två kom precis när han hade fått sitta på pottan efter melliset. Otur men tur att Willys ligger ganska nära så jag kunde åka upp och köpa blöjor. Ännu mer tur för Leon för när jag kom tillbaks satt Leon i badkaret och plaskade och var såååå lycklig!! 

Grattis mamma på din födelsedag. Vi älskar dig något otroligt mycket och vi hoppas du är nöjd med din dag och alla presenter så klart! :) 


Att bada hos mormor & morfar är blad de bästa som finns!  
Glammigt & Festligt | | Kommentera |

I ärlighetens namn...


Så går det förvånansvärt bra att gå upp på morgonen, göra i ordning Leon för förskolan, mig för jobbdag, äta frukost och lämna på dagis klockan halv åtta utan att stressa det minsta. 

Att Leon vaknar av sig själv klockan 05:45 hjälper nog väldigt mycket. I dag fick han komma över till den stora sängen och där låg han och sjöng blinka lilla stjärna, (gissar jag på med tanke på vilka rörelser han gjorde) lille katt (det hör man faktiskt att det är) och imse vimse spindel (även här är det rörelserna som avslöjar vilken sång han sjunger). Vilket gör att vi båda är ganska pigga och vakna kvart över 6 och redo för dagen. Måste säga att det är ett himla mysigt sätt att börja morgonen och så skönt att inte behöva stressa det minsta.

Rutiner! 


Mrs. Beyond, Småbarnslivet | | Kommentera |
Upp