28 väl investerade minuter.

Jag fick tjata, böna och be. Sura, köra omvänd psykologi och sedan ge upp - och då tillslut gick Mattias med på att investera 28 effektiva träningsminuter tillsammans med mig.

Det var länge sedan vi gjorde något tillsammans som inte var ett måste. Som bara var roligt, hört någonstans att par som tränar tillsammans mår bättre. Kan behöva alla må bättre tips som finns så det var absolut värt ett försök.

Vi började med en runda volleyboll i trädgården tillsammans med Leon, köpte med mig nät och boll från jobbet för ynka 30kr. Vi hade svinkul alla tre och det var väldigt jobbigt. När kidsen somnat körde vi ett cross shape 28 -pass. Jag är vist inte den enda av oss två som är extremt otränad. Haha.

Inser att det inte finns något jag kan kontrollera längre. Kan inte kontrollera hur andra tänker och reagerar. Jag kan inte ens kontrollera hur jag själv tänker och reagerar längre, det spelar ingen roll hur positiv jag än är så blir det för det mesta bara kaos nu förtiden. Men det finns en sak som jag börjar inse att jag faktiskt kan kontrollera, och det är träningen och vad jag äter. Om allt annat blir kaos just nu så ska ja fasen lyckas med detta. Jag ska bli bäst på det.

Huset, Mrs. Beyond, Träning & Hälsa | |
Upp