En jävligt ond cirkel!


Jag har värkar eller kanske förvärkar som gör jäkligt ont, de kommer ungefär var 7:e minut. Har jag lyckats somna så vaknar jag varje gång. Det blir en extremt dålig och ryckig sömn. Jag är helt slut.. Igen!! 

Så här har det varit sen i torsdags. I helgen fick jag åka in till sjukhuset, få morfin, sömntablett och något som sköt upp/tog bort värkarna så jag kunde sova. Sammanlagt sov jag nästan insett dygn. Hade hoppats på att förlossningen skulle ta fart när jag vaknade utvilad och frisk för en gång skull, men inte. I stället hamnade jag nu precis där vi var innan. Sömnlösa nätter. Värkar som inte tar varken mig eller bebisen någonstans och ett uns av hopplöshet. Det här kommer ju aldrig att gå, bebisen kommer ju aldrig komma ut och förlossningen kommer aldrig att börja - för jag kommer helt ärligt aldrig att orka det!!

Leon firade påsk med mormor och morfar medan vi var på sjukhuset. Han har lärt sig säga mormor nu. Orden bara trillar in, min älskade lilla Tillis-Toss! 
Gravid med Syskonet!, Leon | | Kommentera |

Vilar mig frisk!


Här ligger jag i soffan, utslagen och försöker vila mig frisk samtidigt som jag följer rapporteringen från Bryssel. På Nyhetsmorgon pratar pappapanelen om hur man ska prata med barn om de som  hänt.

Jag är glad över att Leon är så pass liten att han inte förstår vad som händer och på så vis inte kan ställa frågor om det. Jag vill att han ska få växa upp och vara trygg och glad, men jag kommer inte kunna ljuga för honom den dagen frågorna kommer. 

Jag kommer själv ihåg när jag hörde ordet terrorist för första gången, kommer ihåg obehagskänslan och alla tusen frågor jag ställde till mamma och pappa. Det var den 11 september 2001. Då var jag ändå ganska gammal, 13 år men jag kommer ihåg hur jag kände att en liten bit av den där trygga världen jag levt i hela mitt liv blev lite otryggare. 

Tror tyvärr den kommer komma tidigare för Leon, men jag hoppas verkligen att jag kan skydda honom från det så länge som möjlig utan att ljuga och när dagen kommer att jag på ett bra sätt kan förklara för honom om detta. Berätta på ett sätt som gör att han förstår utan att hans trygga värld ska försvinna!Mrs. Beyond | | Kommentera |

Liten sjukling och namnbyte!I går passade Leon på att bli få hosta, förkylning och feber. Stackars liten plutt. Men han är ändå väldigt glad för att vara sjuk, mamma upp i dagen. Eller mamma för 27 år sedan upp i dagen för jag vill väl inte påstå att jag är speciellt glad över den förkylning och halsont jag själv börjar få. - världens sämsta immunförsvar. 

I gårkväll stängde EKO för sista gången och i dag slog vi upp portarna till hemmahallen. Det är i dag allt ska klaffa och därför passar det sig inte så bra att varken vabba eller vara sjuk för min del så det blir jobba hem i från till lunch innan Mattias byter av mig och jag kan åka upp till jobbet. 

Så nu sitter vi i soffan jag och Leon, jag med jobbdatorn och Leon kikar lite på Nicke Nyfiken!
Småbarnslivet | | Kommentera |
Upp