Ensam!Ett låååångt skumbad,så avslutat jag lördagen, första helg ensam hemma med två små kids. Jag måste ändå säga att jag var oerhört osugen på att vara ensam med dem i helgen efter den veckan jag har haft. Men i bland har man inget val då Mattias faktiskt har en väldigt bra anledning till att vara borta - svensexa!! Men det har gått fantastiskt bra men jag är helt slut. Jag bestämde mig för att sova i Vättersnäs för att kunna få lite avlastning och hjälp vid läggningen av Leon. 

Vi började morgonen med att gå på torget, jag glömde såklart Leons ståbräda så han satte ju fart mot fel håll typ 711 gånger så det var svettigt med en liten i vagnen också. Vi köpte fika och gick hem till Fanny & Emil. Så himla glad att vi har dem två och att de bor så nära. De är så fantastiskt fina med båda mina två små pojkar.


När vi kom hem till Vättersnäs väntade det en överraskning till Leon. En cykel. Som han (vi) har lekt, cyklar och lastat i och ur de lilla flaket. En riktigt full träff, han verkligen älskar den där trehjulingen. 

Nu ska jag sova och jag hoppas Mattis och svensexe-gänget har det hur bra som helst. Jag har sagt åt honom att han måste se till att ha så sjukt jäkla kul, njuta och bara leva så jag känner att det är värt att bit ihop hemma själv. Haha. Jag tycker det är extremt viktigt att vi båda får komma i väg och göra roliga saker utan kids med vännerna. Vi är faktiskt inte bara mamma och pappa utan människor också! :) 
Småbarnslivet | |
Upp