Leon fyller två år!

Nu är det ett faktum. Vi har en två åring hemma. Inte vilken två åring som helst utan vår alldeles egna tvååring!!

I dag är det exakt två åt sedan vi kom hem med ett litet bylte från BB. Han är glädjen själv men de gäller att hitta på saker för att stimulera honom rätt annars får vi känns på två års trots och det är inte alltid kul. Favoritsysselsättningen är att vara ute, väl ute kan man sysselsätta sig allt med att gräva upp stubbar, ränsa ogräs till att spela fotboll och gräva i sandlådan. Lekparken, gunga och åka rutchkana är en annan stor favorit.

Det är mycket bilar hemma hos oss. Monster trucks och de ska vara blåa eller i bland röda. Strumpor är favoritplagget och att få nya fina strumpor (som är blåa eller röda) är en obeskrivlig lycka.

Orden sprutar. Det är mycket roliga samtal, reflektioner och saker som kommer ur hans lilla mun. Han pratar och vill berätta om allt och härmar precis allt man säger. (Så man får passa sig så man bara säger fina väl valda ord) Skulle gissa på att han lär sig minst ett nytt ord varje dag.

Han älskar sin lillebror något otroligt mycket. Klappa, pussa, prata, hämta napp, trösta, hämta leksaker och ett och ett annat tjuvnyp. Syskonkärlek helt enkelt!

Nu har jag varit mamma i två år. Det är också något att fira. Även om de där små knytena är fantastiskt mysiga så är (trots tvåårstrotsen) två år en fantastiskt rolig ålder. Han är verkligen en helt egen liten person och jag älskar honom så jag nästan spricker. En kärlek som växer sig starkare för varje dag!! Så himla häftigt.

Leon | | Kommentera |
Upp