Tanita & Tankar

 
 
Nu har jag totalt gjort fem pass med min PT.
 
Jag är som alltid allt eller inget och jag får bromsa mig själv för att hitta en bra balans. Jag inser ju att jag inte kan träna varje dag. Jag har ju en underbar liten familj som alltid måste få gå först. Men inför pass nummer 5 fick jag ställa mig på en Tanitavåg.
 
Det var faktiskt jobbigt men väldigt motiverande. Jag vet att kilosiffran är alldeles för hög men jag ska inte stirra mig blind på den. Fokus är att få ner fett procenten till en bra och hälsosam nivå samt att lägga mer vikt vid de mått som tog. Midja, höft, lår och armar. 
 
Jag har även taget steget att gå till gymmet utan att ha en PT-tid inbokad. Jag provade på ett pass som heter Cardio Walking som jag tror är ungefär som ett spinningpass men man står på en crosstrainer i stället.
Det var väldigt jobbigt pass. Tog ut mig ganska bra men tror jag kan mer. Det var en  superbra ledare, bra musik så att jag gick där i från fylld med postiv energi! Kommer definitivt köra det passet igen.
 
 
 
 
 
Träning & Hälsa | cardio walking, nordic wellness, pt | | Kommentera |

1 december


Nu har vi så gott som återhämtat oss från influensan från helvetet. Mattias hade den i 1,5 veckor. Jag & Leon i en vecka och Philip i 1,5 veckor. Totalt utspritt på två veckors h e l v e t e! 

Men nu lägger vi det bakom oss och blickar framåt. 1 december i dag och lilla Nissen har flyttat in. Spännande och roligt tycker både stora och små här hemma!

Jag körde även pass nummer 3 men min PT. Märktes att jag hade varit sjuk då jag var ganska klen. Men jag gav gärnet och avslutade passet med att kräkas tills jag nästan fick kramp. Snacka om hårt träningspass.  Men då skönt att det inte blev mer än ett missat pass ändå. Tycket verkligen att det är superkul. I allafall efter, när man ät klar.

Nu ska jag ta på mig mina glasögon och sätta mig och jobba en liten sväng. 

(null)Phlippen vill gärna se och hålla i Nissen. Spendera många stunder utanför den lilla dörren och ropar efter honom. Sååå himla gulligt.
Mrs. Beyond | | Kommentera |
Upp