Thanks Giving

I dag är det torsdag med stort T! Thanks Giving. En fin tradition som vi tog med oss hem från USA. 

Det är en tradition som inneburet en kalkonmiddag men de bästa av vänner. Vi började smått 2014. Men sen dess har den vuxit och blivet större [och godare!]

I år blev det dock lite bortfall, eftersom vi en timma innan gästerna skulle komma, upptäckte att Leon hade fått feber. Alla vågade ju såklart inte komma då men 12 vuxna och tre underbara barn fick magarna mätta av kalkon & diverse tillbehör. 

Kan inte annat än att känna en oerhörd tacksamhet över att jag har sådan fin familj och världens bästa vänner!!!

(null)

(null)

Glammigt & Festligt, Mrs. Beyond | | Kommentera |

Pass nummer 1

Första passet gjort. Känns bra. Tror tusan att Adam blev positivt förvånad efter det här passet. 

Han gick mest igenom grunderna med mig och sedan kollade han vad han hade att jobba med. Detta genom att jag fick göra lite tester både i rörlighet och styrka.

En timma går fort och redan i dag sa han att han tycker att jag kan komma dit 15-20 minuter innan vårt pass börjar för att själv värma upp. Så Skipper vi slösa av vår gemensamma tid på det. Vilket jag är väldigt tacksam över. Effektiv och bra!

Ser fram emot pass nummer 2. Då blir det nog effektivare träning eftersom vi inte behöver ha så mycket genomgång. 

(null)
Åtets stora investering: i mig själv! Kort på Nordic & egen PT! 
Träning & Hälsa | pt | | Kommentera |

Det där med träning!

 
Jag är en periodare. Går all in eller inget alls. Givetvis pratar jag om träning. Vad det gäller viktnedgång har jag nog provat ALLT och det har funkat bra i en månad eller två. Men sen har jag tappat suget...
 
När Philip kom gick jag ner i vikt. Jag började trivas och ammningen gjorde nog sitt. Men när jag slutade amma för snart ett år sedan och samtidig,t som jag även gör nu, äter medeciner som har viktökning som bieffekt tog det inte alls lång tid innan jag var uppe på en övervikt som hette duga.
 
Kläderna stramar, sitter för tight eller så kommer jag inte i dem alls. I bagaget har jag med mig att jag har ju fan provat ALLT men jag hittar aldrig balansen. Så i dag den 22 noveber har jag kört mitt första gym pass av 30 st. 
 
Adam kommer att stå och vänta på mig i 30 gånger på gymmet under loppet av 15-20 veckor.
Under 30 timmar (Ett pass är en timma) ska han pusha och hjälpa mig. Han ska få mig att ta mig utanför min comfort zoon. Det är nämligen när man är utanför den de riktiga förändringarna sker. Då man ser resultat och förändringar. 
 
Snart ska jag gå in och köra mitt första pass. Gymkortet är fixat, inbetalningarna gjorda. Nu är det upp till Adam.. MIG!!! Lycka till till oss båda!
 
 
 

Träning & Hälsa | | Kommentera |
Upp