Det där med träning!

 
Jag är en periodare. Går all in eller inget alls. Givetvis pratar jag om träning. Vad det gäller viktnedgång har jag nog provat ALLT och det har funkat bra i en månad eller två. Men sen har jag tappat suget...
 
När Philip kom gick jag ner i vikt. Jag började trivas och ammningen gjorde nog sitt. Men när jag slutade amma för snart ett år sedan och samtidig,t som jag även gör nu, äter medeciner som har viktökning som bieffekt tog det inte alls lång tid innan jag var uppe på en övervikt som hette duga.
 
Kläderna stramar, sitter för tight eller så kommer jag inte i dem alls. I bagaget har jag med mig att jag har ju fan provat ALLT men jag hittar aldrig balansen. Så i dag den 22 noveber har jag kört mitt första gym pass av 30 st. 
 
Adam kommer att stå och vänta på mig i 30 gånger på gymmet under loppet av 15-20 veckor.
Under 30 timmar (Ett pass är en timma) ska han pusha och hjälpa mig. Han ska få mig att ta mig utanför min comfort zoon. Det är nämligen när man är utanför den de riktiga förändringarna sker. Då man ser resultat och förändringar. 
 
Snart ska jag gå in och köra mitt första pass. Gymkortet är fixat, inbetalningarna gjorda. Nu är det upp till Adam.. MIG!!! Lycka till till oss båda!
 
 
 

Träning & Hälsa | |
Upp