Cardio Walking

 
 
Jag tänkte att jag skulle testa lite olika pass på Nordic nu när jag skaffat kort där. I går körde jag Cardio Walking.
 
Det har jag provat en gång föut men denna gången var det en annsn ledare. Hon var väldigt sträng och såg lite arg ut. Gjorde från början klart för oss att vi var där för att TRÄNA & inget annat. Vila kunde vi göra hemma. Här skulle vi ge järnet och lite till! Jag vart nästan rädd för henne och trampadde/sprang på den där cross trainern tills hjärtat håll på att sprängas. Vågade inte göra annat när hon spände blicken i mig. 
 
När vi skulle "sätta oss ner på en stol" och springa/trampa så fick jag sådan mjölksyra att jag var tvungen att strecka lite på benen. Då var den där blicken där som en kall kår och jag dök snabbt ner igen och fortsatte kämpa. Hade lite blodsmak i munnen vid några tillfällen. Vet inte om de var på grund av ansträngning/utmattning eller om jag råkade bita hål i kinden för att komcentrera mig på annan smärta än den i låren.
 
Man har pulsband på sig. Nummer 17 (vilket var jag) åkte upp på rött ganska snabbt och sedan stannade jag där under nästan hela passet. Åkte ner på  gult någon enstaka gång. Det där med att vi skulle ligga på typ 75% under en låt funkade inte alls för mig. Det var 90-95% typ hela tiden. Så ja ni kan ju ränka ut att det var sviiiiiiiinjobbigt.
 
Men allt som allt tycker jag ändå om själva träninsformen. Den är flåsig vilket är toppen då jag behöver träna kondition. Men ger även styrka för ben och rumpa. Tiden går ändå ganska så fort när man är inne på passet och känslan när man är klar är sååååå skön.
 
 
Träning & Hälsa | |
Upp