FIGHT 70

 
Jag vår så taggad. Så pepp och jäklar vilket pass det var. 
Jag var lite nervös för det här passet. Dels för det var 70 minuter långt, dels för att jag var rädd att inte orka.
Att alla andra skulle vara superduktiga och jag skulle vara hon som låg och kräktes i ett hörn typ.
 
Men när passet väl satte i gång glömde jag snabbt alla andra i rummet och kunde fokucera bara på min (och Karins) träning. Jag lovade mig själv att ge järnet. Det var 70 minuter av min dag och jag skulle få svetten att rinna och blodsmak i munnen. 70 minuter går fort tänkte jag. 
 
Det gick fort, samtidigt som det aldrig tog slut. Svetten rann. Blodsmak i munnen - check! Jag gav verkligen järnet. Allt jag hade. Jag slog och slog och slog. För att hitta styrka och energi visualiserade jag mig ett ansikte som jag verkligen av någon anledning ville skada. Tekniken som i första stund kändes svår bara flöt på. När man väl kom in i det kändes det som att vi inte gjort något annat i hela våra liv än att boxas. Flåset var uppe, pulsen skenade jag hade mjölksyra i armar, axlar och ben. 
 
Det kändes som jag skulle dö två gånger under passet. Det var så jäkla jobbigt. Men utan tvekan det roligaste passet jag någosn varit på. Det första jag gjorde när jag kom hem var att boka in mig på ett nytt FIGHT 70 nästa måndag också!
 
Men det finns ju så många fler pass att prova. tänk så hittar jag ännu fler givande och roliga pass. Jag har ju som mål att försöka testa så många olika pass för att verkligen hitta mina favoriter. Så gymmet blir en del av livet på riktigt. Nästa nya pass jag ska försöka få till att gå på är bodypump.
 
 
 
 
 
Träning & Hälsa | |
Upp