Intensiv start på veckan.

 
Börjar att se ett mönster. Det spelar lixom ingen roll hur tidigt jag går upp men barnen på morgonen. Det blir ändå stressigt till förskolan. Ä vi ute i god tid så finns det mer tid att trotsa på. Ungefär så!
 
Men upp till jobbet kom vi, glömde min mobil hemma av bara farten, men det gick bra ändå. Snabbt möte på morgone, skickade in en deadline till lunch och skapat nya "regler och rutiner" krin hur vi hanterar kundbeställningar på jobbt. Vårt instagramkonto som jag driver på jobbet, "hemmahallenjonkoping" har den senaste tiden växt så det knakar. Vilket såklart är superkul. Detta kräver en struktur och även regler och rutiner så vi alla gör likadant när folk vill lägga undan varor.
 
En annan superkul grej är att vi ska nu äntligen på riktigt starta upp en webbshop som jag tillsammans med en annan kommer att ansvara för. Vi kommer att börja i liten skala, med bara några få produkter för att sedan när vi fått kolla på allt kunna utöka med några fler. Växa i lagom takt som vi kallar det. Jag är så spänd på detta och tycker det ska bli superkul. 
 
Men först ut blir det formexmässan som jag vi ska åka på i dag!!
 
 
Mrs. Beyond | |
Upp