No Sugar & Homeland

 
Denna veckan har jag bara jobbat som marknadsförare. Det innebär att jag inte har gjort en endaste liten frans. Det känns både tomt, tråkigt med samtidigt lite skönt. Allt handar ju i slutändan om att hitta en balans.
 
Varranan vecka tillåter jag mig (och Mattias mig) att vara ganska frånvarande. Då tar jobben upp mycket tid och träningen prioriteras högt. Jag njuter mest av kvalitetstiden med barnen och han får lite dras med de jobbiga bitarna.
 
Men den andra veckan går jag på halvfart. Försöker att inte göra något jobb efter klockan 15. Hämtar barnen tidigt och umgås, leker och busar. Lägger fortfarande en stor prioritet på min träning men i gårkväll efter att maten var lagad, barnen sov och disken diskad slängde vi oss i soffan. Vi kollade två ansnitt av Homeland på Netflix. Vi har ju en hel säsnong vi inte hade sett.
 
Det var skönt att bara få slappa där och inte göra något speceillt. Manuppskattar det mer när man inte gör de lika ofta längre. Märkte också hur sockersuger kom som en smäll på käften efter några minuter i soffan. Men även om suget fanns där så var det just i går ganska enkelt att säga nej. Behålla diciplingen och tänka på den kommande tanitavägningen i febriari.
 
Träning & kost går lite hand i hand. Kommer man i gång med det ena så kommer det andra lite automatiskt. 
Mrs. Beyond | |
Upp